EXPRES MENU
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke.
Kód: JK42
Uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou.
Kód: JK122
Kúsky hovädzieho pliecka dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK76
Jelenie mäso dusené v červenom víne s koreňovou zeleninou.
Kód: JK46
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s dusenou cibuľou, hubami a cesnakom.
Kód: JK19
Kúsky kuracieho stehna dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK72
Kúsky mäsa z morčacieho stehna dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK74
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom Cassoulet.
Kód: JK123
Ryža na pare so zeleninovou zmesou.
Kód: JK65
Omáčka s dusenou kyslou kapustou s kúskami chudého mäsa.
Kód: JK36
Kód: JK49
Výdatná polievka z červenej repy s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa
Kód: JK59
Výdatná zeleninová polievka pripravená na cibuľovom základe, korenená majoránom a korením s lesnými hubami.
Kód: JK162
Plátky chudého bravčového mäsa v jemnej smotanovej omáčke.
Kód: JK8
Kúsky bravčového pliecka dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK73
Lahodná krémová omáčka z koreňovej zeleniny.
Kód: JK12
Mrkva nakrájaná na kocky dusená na masle s kúskami bravčového mäsa.
Kód: JK11
Bravčové pliecko v paprikovej omáčke.
Kód: JK9
Chutná kombinácia zelenej fazuľky v jemnej smotanovej omáčke s vareným vajíčkom.
Kód: JK24
Výdatná polievka s kúskami hovädzieho mäsa a zemiakmi.
Kód: JK61
Silný 15-hodinový vývar z ťahaného hovädzieho mäsa.
Kód: JK129
Hustý, pomaly ťahaný vývar s kúskami mäsa a koreňovej zeleniny.
Kód: JK116
Jemný plátok hovädzieho mäsa s jemnou omáčkou.
Kód: JK18
Hovädzie guľaté plece z mladého býka z českého chovu.
Kód: JK125
Stránka 1 z 4 -
88 položiek celkom