Nastavenie
Výdatná polievka z červenej repy s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa
Výdatná zeleninová polievka pripravená na cibuľovom základe, korenená majoránom a korením s lesnými hubami.
Plátky chudého bravčového mäsa v jemnej smotanovej omáčke.
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke.
Lahodná krémová omáčka z koreňovej zeleniny.
Mrkva nakrájaná na kocky dusená na masle s kúskami bravčového mäsa.
Bravčové pliecko v paprikovej omáčke.
Uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou.
Chutná kombinácia zelenej fazuľky v jemnej smotanovej omáčke s vareným vajíčkom.
Výdatná polievka s kúskami hovädzieho mäsa a zemiakmi.
Silný 15-hodinový vývar z ťahaného hovädzieho mäsa.
Hustý, pomaly ťahaný vývar s kúskami mäsa a koreňovej zeleniny.
Chudé kúsky hovädzieho mäsa dusené v omáčke.
Kúsky hovädzieho pliecka dusené vo vlastnej šťave.
Jemný plátok hovädzieho mäsa s jemnou smotanovou omáčkou s chrenovou príchuťou.
Hovädzí zadok nakrájaný na rezance.
Čerstvé huby dusené na masle so smotanovou omáčkou.
Chudé kúsky jelenieho mäsa dusené do mäkka
Svačinová polievka pre milovníkov kyslej kapusty.
Ideálne jedlo pre milovníkov pikantných jedál.
Jemná smotanová omáčka s tromi varenými vajcami.
Kúsky bravčového mäsa s jemne pikantnou smotanovou omáčkou.
Tradičná krkonošská krémová polievka.
Pomaly ťahaný kurací vývar.
Nachádzate sa na strane 1 z 4.