EXPRES MENU
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenom slanine, s restovanou cibuľkou, šampiňónmi a cesnakom.
Kód: JK163
Pikantná zmes šťavnatého kuracieho mäsa.
Kód: JK1
Výdatná polievka z červenej repy s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa
Kód: JK59
Výdatná zeleninová polievka pripravená na cibuľovom základe, korenená majoránom a korením s lesnými hubami.
Kód: JK162
Plátky chudého bravčového mäsa v jemnej smotanovej omáčke.
Kód: JK8
Kúsky bravčového pliecka dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK73
Lahodná krémová omáčka z koreňovej zeleniny.
Kód: JK12
Mrkva nakrájaná na kocky dusená na masle s kúskami bravčového mäsa.
Kód: JK11
Bravčové pliecko v paprikovej omáčke.
Kód: JK9
Uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou.
Kód: JK122
Chutná kombinácia zelenej fazuľky v jemnej smotanovej omáčke s vareným vajíčkom.
Kód: JK24
Silný 15-hodinový vývar z ťahaného hovädzieho mäsa.
Kód: JK129
Jemný plátok hovädzieho mäsa s jemnou omáčkou.
Kód: JK18
Hovädzie guľaté plece z mladého býka z českého chovu.
Kód: JK125
Kúsky hovädzieho pliecka dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK76
Jemný plátok hovädzieho mäsa s jemnou smotanovou omáčkou s chrenovou príchuťou.
Kód: JK146
Hovädzí zadok nakrájaný na rezance.
Kód: JK48
Čerstvé huby dusené na masle so smotanovou omáčkou.
Kód: JK25
Chudé kúsky jelenieho mäsa dusené do mäkka
Kód: JK22
Ideálne jedlo pre milovníkov pikantných jedál.
Kód: JK7
Bravčové stehno a morčacie mäso s omáčkou na údenej slanine, s dusenou cibuľou, hubami a cesnakom.
Kód: JK19
Teľacie mäso dusené v červenom víne s koreňovou zeleninou.
Kód: JK108
Tradičné thajské jedlo podľa pôvodného receptu.
Kód: JK121
Jemná smotanová omáčka s tromi varenými vajcami.
Kód: JK119
Stránka 1 z 4 -
88 položiek celkom